Visie, missie en kernwaarden

Een hond lekker hond laten zijn, de kat laten spinnen van geluk en tevredenheid, ieder dier in zijn waarde laten.

Onze visie is gebaseerd op het geven van alle aandacht, verzorging en veiligheid aan ieder huisdier zo ver als in ons vermogen ligt. We geven de zorg die het huisdier nodig heeft zoals de baasjes van ons verwachten. Niet alleen de standaard zorg maar ook de specifieke zorg per dier wordt hierin mee genomen. Samen met het baasje wordt dit per huisdier bekeken.

Onze werkwijze wordt telkens aangepast op de vraag van onze gasten en hun baasjes. Hier passen wij ook onze visie jaarlijks op aan. Ondanks dat elk huisdier en elk baasje anders is, blijft de vraag eigenlijk altijd  hetzelfde.

  • Kunnen jullie de beste zorg leveren voor mijn huisdier?
  • Elk dier is uniek en heeft dus unieke zorg nodig.

Samen met het baasje en met onze vakkundigheid waarop wij anticiperen/ reageren kunnen wij het verblijf van het huisdier, onze gast, zo fijn mogelijk maken.

Het klantencontact is voor ons het tweede aspect wat hoog bij ons in het vaandel staat. Daarom vinden wij het belangrijk om een familiebedrijf te blijven waar wij zelf dagelijks aanwezig zijn. 7 dagen per week, 365/366 dagen per jaar.  Lente, zomer, herfst en winter. Met regen, sneeuw, wind en zonneschijn. Wij vinden het belangrijk zelf het gezicht van ons bedrijf te blijven en er dus dagelijks te zijn voor onze gasten en hun baasjes. Met een hoge uitzondering van afwezigheid.                                                                                      

U kunt ons niet alleen maar bereiken in het pension, maar ook telefonisch, via email, via de website en via social media zoals Facebook.

Wij werken via een deskundige en transparante werkwijze. Kortom, een pension waar een fijne sfeer hangt met deskundige en meedenkende eigenaren met een hart voor uw huisdier.                                                                                                                                                                    

De plek waar uw hond iedere keer weer kwispelend terugkomt, waar uw kat lekker ligt te spinnen wanneer zij/hij gebracht wordt of een van uw andere kleine huisdieren die knagend of fluitend op bezoek komt bij De Kwispelhoeve.

“We doen ons uiterste best voor álle dieren om ze een fijne dag of een vakantie te bezorgen. Onze missie is pas geslaagd als ze kwispelend, spinnend, fluitend of knagend naar huis gaan en de volgende keer dat ze terug bij de Kwispelhoeve zijn, ze weer met veel enthousiasme bij ons binnen komen”.