Dagopvang op de Kwispelhoeve

Werkt u, moet u naar het ziekenhuis wilt u uw hond wat meer socialiseren, U wil gewoon een dagje weg. Bv. Naar een pretpark, dierentuin, zwembad, familiebezoek waar uw viervoeter niet welkom is of het komt niet goed uit. En u wil niet dat uw hond dan die tijd of de gehele dag alleen thuis zit?

Dan bieden wij voor u een oplossing!

Een dagje spelen op de Kwispelhoeve op de grote speelweides.
Met de hondencrèche kunt u de hond eerder brengen en ophalen op een afgesproken tijd vanaf 8 uur dan kan u zonder zorgen naar uw werk, afspraak of gaan genieten van een dagjeuit / dagjeweg in Eersel, Westerhoven of andere plaats door uw hond, kat of kleine dieren te brengen naar ons pension in Brokel en Schaft (gemeente Valkenswaard).

Op deze dag kan uw viervoeter spelen, ravotten, graven en socialiseren op een van onze grote speelweides met hun soortgenoten. Bij ons gaan de honden 3 keer per dag minstens een uurtje naar buiten. Dus als u de hond savonds afgesproken tijd tot 19 uur komt halen dan zal uw viervoeter moe en "voldaan lekker na het eten in zijn of haar mandje kruipen om uit te rusten van een intensieve fijne dag.

Indien u een hondenoppas in Eersel of Westerhoven zoekt kunt ook bij ons terecht in Borkel en Schaft (gemeente Valkenswaard). Dit geldt ook voor uw kattenoppas voor dagopvang in Borkel en Schaft wanneer u in Bergeijk, Eersel of Westerhoven woont of voor kleine dieren. Daarom laat De Kwispelhoeve uw dagopvang verzorgen voor uw hond, kat of kleine dieren.

De kosten voor de dagopvang is 10 euro

Tijden dagopvang:

Brengen: vanaf 8.00 – 11.30 uur
Halen: 18.00-19.00 uur of op afspraak