Even voorstellen

Het pension

Dierenpension de Kwispelhoeve opende haar deuren op 1 Juli 2004. De totale inrichting is gloednieuw en voldoet aan de laatste voorschriften en wettelijke eisen. Graag willen wij u een indruk geven hoe de vakantie van uw hond, kat en/of ander klein huisdier tot een belevenis kan worden.

De ligging

Het dierenpension is gelegen, buiten de bebouwde kom, in 't mooie Brabantse land tegen de Belgische grens vlakbij Lommel en Achel. In een natuurrijke omgeving bij de natuurgebieden Malpie en de Plateaux. Ons dierenpension is een ware kwispelboerderij en is een familiebedrijf. Wij zijn gevestigd aan de Dorpsstraat 18 in Borkel en Schaft gemeente Valkenswaard. Het dierenpension is opgezet door Mariëtte en Will de Krom.

Honden, katten en andere kleine huisdieren zijn welkom. Gedurende het hele jaar kunnen honden, katten en andere kleine huisdieren voor een korte of langere tijd bij ons verblijven. Buiten de reguliere vakanties is ook dagopvang mogelijk .

Uiteraard zijn we in het bezit van het diploma "Vakbekwaamheid Honden en Katten Besluit". Wij zijn aangesloten bij de vakorganisatie Dibevo en werken ook met hun algemene voorwaarden. Tevens hechten wij grote waarde aan het persoonlijk contact. Niet alleen met de dieren, maar ook met de "baasjes". Met het telefonisch reserveren heeft U al een eerste persoonlijk contact.

Reserveren

 

Reserveren:

Telefonisch: 06 51299507
Vanuit België: 00 31 6 51299507
Het is ook mogelijk om via deze website te reserveren.