Huisregels

Huisregels zijn er niet voor niets.
Ze zorgen voor een goed verloop van de dagelijkse gang van zaken. 

Eén van de regels zijn vaste tijden voor het brengen en halen van Uw huisdier. Door vaste tijden hiervoor te hanteren komt U altijd op een goed moment en is er de nodige aandacht voor U en uw huisdier. Buiten de breng- en haaltijden (openingstijden), worden de dierenverblijven gereinigd, kunnen de honden naar de speelweides of overdekte speelplaatsen, wordt er gevoerd of gewandeld. 

Kortom: Er is een vaste dagelijkse routine, die zorgt voor rust en minder stress in het pension. 
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag tussen 10.00 – 11.30 uur en van 18.00 – 19.00 uur. 
Zon- en feestdagen gesloten voor halen en brengen van de dieren. 

Inentingen

Een tweede regel is, dat Uw dier de nodige inentingen gehad moet hebben. Zonder geldige inentingen géén toegang tot het pension. Bewijs hiervan, bijv. een dierenpaspoort of een entingsboekje moet U bij het brengen van uw dier meegeven. Het moge duidelijk zijn, dat de vereiste inentingen borg staan voor een goede gezondheid van Uw huisdier, maar ook voor alle andere pensiongasten. De entingen moeten jaarlijks herhaald worden indien dit niet gebeurd is dient er een her enting gedaan te worden. Minimaal 3 weken voor de reserverings periode moet de her enting gegeven worden.

Hond: cocktailenting, kennelhoest, hondenziekte en parvo. 
Kat: kattenziekte en niesziekte 

De entingen moeten minimaal 3 weken van tevoren toegediend zijn voordat Uw huisdier geplaatst kan worden in het pension. Hoewel de hokken dagelijkse 2x schoongemaakt en dieren met vlooien direct worden behandeld, bestaat er altijd een kans dat uw huisdier (buiten) vlooien oploopt.

Ons advies: Vooraf te beschermen tegen vlooien

Aansprakelijkheid

Wij stellen alles in werking om uw huisdier verantwoord te huisvesten en te verzorgen. Echter uw huisdier kan toch ziek worden, waarvoor dan een dierenarts wordt geconsulteerd. Deze kosten zijn voor rekening van de eigenaar van het huisdier.

Medicijnen en Hygiene

Indien uw huisdier medicijnen bijv. de pil gebruikt, neemt u deze gerust mee, zodat wij tijdens uw afwezigheid voor de juiste toediening kunnen zorgdragen. 
Ongecastreerde katers kunnen we i.v.m. stankoverlast niet toelaten.

Voeding en aandacht

Alle pensiondieren kunnen rekenen op een pension dat geleid wordt door mensen met hart voor dieren en die dag en nacht zorgen voor het welzijn van hun gasten. De voeding bestaat uit een gevarieerd aanbod van hoogwaardig honden- en kattenvoer. Natuurlijk houden wij met speciale voedingswensen rekening. 
U mag ook uw eigen voer meebrengen. 

Zie ook onze algemene voorwaarden!